Wednesday 25 March 2020

STORYTELLING: Hide-a-Saurus! (Ed. Infantil)

Hello mommies and daddies! 


Us deixo un conte pels petits. La següent imatge us durà al video on explico la història. Tot seguit us deixo unes quantes activitats relacionades amb el conte, per si us animeu a fer amb ells/es a casa!

↓ Video ↓


Activitats relacionades amb el conte (cliqueu a la imatge i us durà al document en pdf)

 Hi ha activitats per als 3 cursos del cicle, feu-li un cop d'ull, la majoria són relacionades amb números i mates. Us especifico per quins cursos considero més apropiada cada activitat😀


Hide-a-Saurus Dinosaurs: Foto amb el nom dels 10 dinousaures que surten al conte (TOTS)



Hide-a-Saurus Addition to 10: Activitat de sumes amb els dinosaures (3r. EI)



Hide-a-Saurus colouring activity: Imatge per pintar (TOTS)



    
Hide-a-Saurus Count and Colour: 2 Activitats de comptar dinosaures i colorejar el número (intenteu que els comptin en anglès i que reconeguin el número ells mateixos!) (1r i 2n EI)



Dinosaur Counting: Activitat de comptar dinosaures i escriure el número total de cada línia (2n i 3r EI)



How many Dinosaur can you see? En aquest enllaç trobareu un Power Point que haureu de descarregar per poder jugar interactivament (no funciona en format pdf o format google drive). Si el poseu en modo "presentació", llegiu la pregunta als nens "How many dinosaurs can you find..." i ells mateixos poden clicar el número que apareix a sota. Quan l'encerten s'encerclen els dinosaures sols. (TOTS)

 Conte versió PowerPoint: Us deixo el conte en versió Power Point per si us animeu a explicar-lo vosaltres mateixos!



Espero que us agradi i que els nens gaudeixin del conte. Els noms dels dinosaures en anglès són una mica complicats, però donem via lliure a la imaginació perquè cadascú els prununcïi com vulgui!😂


Bye everyone!🙋
Laura

No comments:

Post a Comment