Monday 16 March 2020

2n Ed. Infantil - ESCOLA TANCADA

Bon dia famílies, amb motiu d'aquests dies d'excepció que estem vivint i ens està afectant a tots nosaltres, us deixo uns quants recursos perquè els vostres fills no es desvinculin del seu contacte amb la llengua anglesa. Us comparteixo algunes de les cançons o activitats que fan els nens i nenes a l'aula durant les hores d'anglès, estaria molt bé si trobéssiu una estona a casa per compartir-ho amb ells 😄

2n. E.I.

  • Colors: amb els vídeo I  i vídeo II (Podeu jugar amb els a que senyalin els colors a la pantalla quan ho diu la cançó o bé jugar amb els colors que teniu al voltant si preferiu no posar-los la pantalla al davant. Hi ha dues versions de la mateixa cançó amb diferents colors per practicar). Amb els de 2n el que fem a l'aula és enfocar-ho com si fos un joc, mentre sona la cançó ells han d'estar atents per adonar-se de quin color ens diu la música, i un cop ens diu "find something (el color)" han de buscar el màxim de coses que siguin d'aquell color i anar tocant-les. Podeu animar-vos i jugar amb ells, els agrada força! Com a vídeo per veure en pantalla també tenim els vídeo III i vídeo IV
  • Emocions: El clàssic "If you're happy clap your hands" agrada molt als alumnes i és una bona manera de treballar 4 estats d'ànim: feliç, enfadat, espantat i adormiscat. 
  • Membres de la família: Últimament hem estat treballant els membres de la família amb els alumnes, concretament el vocabulari de mommydaddysisterbrother baby. La cançó Finger Family és una molt bona manera de seguir practicant-ho i els agrada molt. Un cop a l'aula ens vam pintar les cares als dits de les nostres mans, amb una pintura fàcil d'esborrar podeu pintar-los uns ulls i una boca als dits d'una de les seves mans i els nens i nenes canten la cançó amb més representació i participació per part seva. 
  • Números: Per al treball i la pràctica de números hi ha moltes cançons, però les que normalment treballem a l'aula són els 5 little ducks per treballar de l'1 al 5 i el How many fingers per treballar de l'1 al 10. 
  • Jungle animals: Un altre dels temes que hem deixat a mitges aquest segon trimestre ha estat els animals de la jungla. Hi ha una cançó que fem molt a classe que es diu "Walking in the Jungle" per practicar tant animals com accions. També hi ha un joc per endevinar l'animal tot escoltant el so que fa. El video reprodueix el so d'un animal i dóna 3 opcions, els nens han d'intentar endevinar de quin animal es tracta. Per últim, una versió de "If you are happy and you know it clap your hands" adaptat als animals de la jungla és una altra opció per seguir practicant vocabulary. 
  • Dies de la setmana: Una canço per començar a introduir als alumnes els dies de la setmana en anglès amb una coreografia molt senzilla i que els nens i nenes ja coneixen. 
  • El temps (the weather): amb la cancó How's the weather els nens practiquen el temps: solejat, ennuvolat, plujós i nevat. 

Des de l'editorial Oxford, ens han enviat recursos extra totalment gratuïts per a mestres i famílies. Us deixo aquí l'enllaç de la web, entreu-hi i feu-li un cop d'ull, hi ha jocs molt interessants i molt aptes per als nens i nenes de 2n. Hi trobareu el següent:

Si voleu repassar amb els vostres fills/es continguts de 1r, entreu aquí

Aquestes són un petit tastet de tot el que podeu trobar vosaltres mateixos a Youtube. Al canal "Super Simple Songs" trobareu una infinitat més de cançons o recursos per treballar amb ells, però aquestes són les que ells ja coneixen i amb les que solem treballar cada setmana. Qualsevol dubte, deixeu un comentari a l'entrada, estem en contacte! 

Bye, bye everyone! I miss you! 
Laura

No comments:

Post a Comment