Monday 16 March 2020

2n Ed. Primària - ESCOLA TANCADA

Hola nois, noies i families! How are you? I hope you are all good and happy despite being at home! Amb motiu d'aquests moments diferents que ens toca viure, us proposo no perdre el contacte amb la llengua anglesa els dies que haguem d'estar sense venir a l'escola! Tot just l'últim dia d'escola vam acabar el tema 4 (Wildlife animals) amb els nens i nenes de 2n de Primària.
Com sabeu, no us vau endur cap llibre d'anglès a casa, però DON'T WORRY! Si entreu en aquest link, se us obrirà un pdf amb 4 fulls d'activitats que podreu fer a casa i us ajudarà a repassar tot el vocabulari i la gramàtica del tema 4.

No us preocupeu, que no tot són feines de pencil and paper... us adjunto alguns videos, cançons, jocs... perquè estigueu ben entretinguts i pogueu ensenyar a la family el que fem a classe d'English! 😉

VÍDEOS:
Vídeo-històries dels 4 temes fets fins al moment:





Fairy Tales!

We love Fairy Tales, don't we? Here you'll find some fantastic traditional stories to enjoy with all the Family! Select a Fairy Tale. Then play

Resultat d'imatges per a "three billy goats"Resultat d'imatges per a "goldilocks and the three bears"Resultat d'imatges per a "the town mouse and the country mouse"Resultat d'imatges per a "aladdin"


A més, us deixo enllaços amb les cançons que treballem a la classe i jocs per practicar sobre alguns temes específics.

SONGS:


GAMES:
Phrases (have/has, is/are, verbs 1, verbs 2, likes, can/can't) - https://www.gamestolearnenglish.com/fast-phrases/
Vocabulary III (fast-ràpid / slow-lent)- https://www.gamestolearnenglish.com/fast-english/
Hangman https://www.gamestolearnenglish.com/hangman/
Online Learning Zone - https://elt.oup.com/student/oupeprimary/gameszone/levels_1_2/?cc=global&selLanguage=en En aquesta web trobareu diferents jocs, feu-li un cop d'ull. (Els nivells de 1r i 2n de Primària son Levels 1&2)


Qualsevol cosa, dubtes, recomanacions, feedback... deixeu-me un comentari en aquesta entrada. Estaré activa cada dia, everyday!😀 Tot i estar "pausats" a l'escola, aprofitem les noves tecnologies i la possibilitat que tenim d'estar "connectats"! 
Segons com vagi la cosa, ja us aniré publicant alguna coseta més! 

Ànims a tots! 
See you soon, class! 😘😘

Laura

No comments:

Post a Comment