Monday 16 March 2020

3r Ed. Infantil - ESCOLA TANCADA

Bon dia famílies, amb motiu d'aquests dies d'excepció que estem vivint i ens està afectant a tots nosaltres, us deixo uns quants recursos perquè els vostres fills no es desvinculin del seu contacte amb la llengua anglesa. Us comparteixo algunes de les cançons o activitats que fan els nens i nenes a l'aula durant les hores d'anglès, estaria molt bé si trobéssiu una estona a casa per compartir-ho amb ells 😄

3r. E.I.
  • Colors: amb els vídeo I  i vídeo II . Amb els de 3r, que ja tenen els colors força consolidats, per seguir treballant el que fem a l'aula és enfocar-ho com si fos un joc/competició, mentre sona la cançó ells han d'estar atents per adonar-se de quin color ens diu la música, i un cop ens diu "find something (el color)" han de buscar el màxim de coses que siguin d'aquell color i anar tocant-les.
  • Dies de la setmana: Amb els alumnes de 3r ja hem fet força treball sobre els dies de la setmana en anglès. Aquesta cançó és simple, els nens i nenes la coneixen i és una bona manera de practicar-los.  
  • El temps (the weather): amb la cançó How's the weather els nens practiquen el temps: solejat, ennuvolat, plujós i nevat. 
  • Números: Per al treball i la pràctica de números els nens i nenes de 3r coneixen el "How many fingers" per treballar de l'1 al 10. 
  • ABC: Fa ben poc hem començat a introduir l'abecedari en anglès, i amb aquesta cançó els nens van practicant com sonen les lletres en anglès. Aquesta cançó és força curta i visual, estaria molt bé que la poguessin anar visualitzant durant aquests dies. A classe practiquen lletrejant el seu nom, ho poden fer a casa per anar familiaritzant-se amb les lletres del seu nom. La següent cançó és molt dinàmica per la pràctica de l'abecedari, encara no l'havia introduït als alumnes a l'aula però podeu fer-ho vosaltres mateixos. La cançó es diu "Bingo", feu-li una ullada, estic segura que els agradarà! 
  • Transports: Amb el treball que vàrem fer a principi de trimestre sobre els transports els alumnes de 3r van descobrir una cançó que els va entusiasmar a tots. Es diu "What do you see", hi ha un transport que els fa especial il·lusió... ja us diran ells mateixos! Una altra cançó estrella a la classe és "Here comes the fire truck"! 
  • Emocions: El clàssic "If you're happy clap your hands" agrada molt als alumnes i és una bona manera de  seguir treballant 4 estats d'ànim bàsics: feliç, enfadat, espantat i adormiscat. 
  • Dinosaures: Amb motiu del començament del projecte "Dinosaures" a tots els cursos d'Educació Infantil, a les classes d'anglès haviem començat a introduir alguna coseta... Vam escoltar la cancçó del T-Rex i a l'última sessió els nens i nenes van començar a visualitzar una minipel·lícula de dinosaures, no la van acabar, us deixo l'enllaç per si s'animen a continuar veient-la.
  • Accions: "Walking, walking",  "Freeze Dance", "Walking in the Jungle
Des de l'editorial Oxford, ens han enviat recursos extra totalment gratuïts per a mestres i famílies. Us deixo aquí l'enllaç de la web, entreu-hi i feu-li un cop d'ull, hi ha jocs molt interessants. Hi trobareu el següent:


Si voleu repassar amb els vostres fills/es continguts de 1r i 2n, cliqueu als enllaços i us dirigiran directament!

Aquestes són un petit tastet de tot el que podeu trobar vosaltres mateixos a Youtube. Al canal "Super Simple Songs" trobareu una infinitat més de cançons o recursos per treballar amb ells, però aquestes són les que ells ja coneixen i amb les que solem treballar cada setmana. La plataforma "Pinterest" també ofereix moltes activitats o feines que podeu trobar per practicar alguna coseta. Esteu atents al blog, potser us envio alguna altra cosa durant aquests dies! Qualsevol dubte, deixeu un comentari a l'entrada, estem en contacte! 

Bye, bye everyone! 
I miss you class! 
Laura

No comments:

Post a Comment