Monday 16 March 2020

1r Ed. Infantil - ESCOLA TANCADA

Bon dia famílies, amb motiu d'aquests dies d'excepció que estem vivint i ens està afectant a tots nosaltres, us deixo uns quants recursos perquè els vostres fills no es desvinculin del seu contacte amb la llengua anglesa. Us comparteixo algunes de les cançons o activitats que fan els nens i nenes a l'aula durant les hores d'anglès, estaria molt bé si trobéssiu una estona a casa per compartir-ho amb ells 😄

1r. E.I.
  • Colors: amb els vídeo I  i vídeo II (Podeu jugar amb els a que senyalin els colors a la pantalla quan ho diu la cançó o bé jugar amb els colors que teniu al voltant si preferiu no posar-los la pantalla al davant. Hi ha dues versions de la mateixa cançó amb diferents colors per practicar), vídeo III i vídeo IV
  • Accions: el Freeze Dance és un joc que agrada molt als nens/es, serveix com a eina per treballar accions com freeze (congela't), dance (balla) hop (salta), skip (fer saltirons) i twirl (girar). La canço Sleeping Bunnies també els agrada força i la fem normalment a classe. Abans de la cançó, jo els dic "Good night" i fan que es posen a dormir, un cop la cançó diu "hop, little bunnies" ells s'aixequen i es posen a fer saltirons fins que han de tornar a dormir. 
  • Números: Per al treball i la pràctica de números hi ha moltes cançons, però les que normalment treballem a l'aula són els 5 little ducks per treballar de l'1 al 5 i el How many fingers per treballar de l'1 al 10. 
  • Membres de la família: Últimament hem estat treballant els membres de la família amb els alumnes, concretament el vocabulari de mommy, daddy, sister, brother i baby. La cançó Finger Family és una molt bona manera de seguir practicant-ho i els agrada molt. 
  • Emocions: El clàssic "If you're happy clap your hands" agrada molt als alumnes i és una bona manera de treballar 4 estats d'ànim: feliç, enfadat, espantat i adormiscat. 
  • El temps (the weather): amb la cançó How's the weather els nens practiquen el temps: solejat, ennuvolat, plujós i nevat. Hi ha una altra cançó que els agrada força anomenada "Rain, rain, go away" que, alhora de practicar el vocbulary de pluja, també introdueix els membres de la família.

A més, hi ha una història anomenada "l'erugueta goluda", en anglès "the very hungry caterpillar" que els agrada molt i serveix per a començar a endinsar-los en el món dels dies de la setmana, el menjar, la fruita i, alhora, comprendre el canvi que viuen les erugues en passar a papallona.

Des de l'editorial Oxford, ens han enviat recursos extra totalment gratuïts per a mestres i famílies. Us deixo aquí l'enllaç de la web, entreu-hi i feu-li un cop d'ull, hi ha jocs molt interessants i molt aptes per als nens i nenes de 1r. Hi trobareu el següent:


Aquestes són un petit tastet de tot el que podeu trobar vosaltres mateixos a Youtube. Al canal "Super Simple Songs" trobareu una infinitat més de cançons o recursos per treballar amb ells, però aquestes són les que ells ja coneixen i amb les que solem treballar cada setmana. Qualsevol dubte, deixeu un comentari a l'entrada, estem en contacte! 

Bye, bye everyone! 
I miss you! 
Laura

1 comment: