Friday 10 April 2020

Emissió matinal "Súper3"!

Hola famílies! Us deixo un article que, si encara no us heu assabentat, crec que pot ser molt interessant! A partir de dimarts dia 14 d'abril, el Súper3 dedicarà els matins a l'aprenentatge de la llengua anglesa. Per fer-ho, incorporarà a la graella el programa Wow! English method i també algunes sèries exclusivament en aquesta llengua.

Us deixo aquí uns retalls de la notícia i l'enllaç per accedir-hi directament!

Wow! English method: 
A les 9.25h i a les 10.05h: Es tracta d’un espai d’aprenentatge natural on l'objectiu dels videos és aconseguir que els nens i nenes escoltin, reaccionin, aprenguin i parlin anglès mentre es diverteixen.

Sèries:
9.35: Counting with Paula - "Comptem amb la Paula": tracta sobre una nena que té dues passions: els números i viatjar
9.55h: Lily’s Driftwood Bay- "La caleta de la Lily", sobre una illa molt especial que existeix només en la imaginació de la protagonista.
10h: BabyRiki (adreçada als nens i nenes de preescolar): Els personatges d’aquesta sèrie són joguines que cobren vida al dormitori dels infants.

Notícia: 

Aprofito per animar a grans i petits a endinsar-nos en el món de les sèries i pel·lícules en versions originals. Us sorprendreu de com s'acostuma la nostra oïda quan la fem treballar amb mètodes receptius i entretinguts! 

Espero que us sigui d'interès!

Bye, bye!
Laura

1 comment: